MENU

Serveertips

Pain-Qnip vermomd als croutons in de gazpacho

 

Pain-Qnip eendenlevertosti
Een geraffineerde smaakcombinatie die in een handomdraai te maken is.

 

 

Hoecken met een blauwschimmelkaas en vijgenconfit

 

 

Briochebroodjes
Geserveerd bij een pompoensoep met huisgemaakte fazantenworstjes. aan een prikker.

 

 

Pallisade Provençale met zalmspies
Bak de spies van blokjes verse zalm omwikkeld met katenspek 8 minuten in de oven bij 220 ºC. Het brood is besmeerd met dragonmayonaise en belegd met jonge bladsla. Leg hierop de spies met een partje limoen en garneer met sakura cress, een beetje crème fraîche en kappertjes.

 

 

Buerli met roomkaas en paddenstoelensaus
Kook de crème fraîche met kalfsfond en gedroogd eekhoorntjesbrood. Laten afkoelen en blenderen met een beetje mayonaise. Beleg de Buerli met veldsla en rosé gebraden kalfsentrecote en garneer met bosaardbeitjes, mosterd cress en gebakken bospaddenstoelen.

 

 

Buerli wit met geitenkaas, spek en amandel
Omwikkel de chèvre blanc met katenspek en steek er halve amandelen in. Bak ze krokant in de oven en leg ze op de broodjes. Garneer met shisho leaves, bosaardbei en een beetje vijgencompote. Een prikker met een olijf maakt het af.

 

Buerli met gegrilde groenten
Besmeer een Buerli meergranen met verse pesto en leg er gegrilde puntpaprika, aubergine, courgette, kort geblancheerde mini-asperge en gebakken cantharellen op. Garneer met gegrilde trostomaatjes, bolletjes geitenkaas, pijnboompitten en rucolacress. [/twocol_one_last]

 

 

Wurfel met tartaar van gerookte zalm
Besmeer een Wurfel zonnepit met een beetje dragonmayonaise en beleg het met blaadjes jonge sla, een bolletje met tartaar van gerookte zalm. Leg hierop een kwarteleitje en garneer met zoute kappertjes, zeekraal, sisho purper en een compote van rode uien.

 

Hoecken wit met oosterse kip
Besmeer het broodje met een pikante currymayonaise (mayonaise met milde currypasta en zure room) en beleg het met veldsla, pikante oosterse kip (kippendijen insmeren met een huisgemaakte kruidenpasta van laos, gember, santen, djeroek poeroet, sereh, trassi, olie en knoflook. 30 minuten in de oven bakken bij 220 ºC). Garneer met gele kokos, grote garnalen, verse koriander, limoen gekonfijte rode peper, sisho leaves en

sechuan cress.

 

 

Chapeau de Pain gevuld met gerookte zalm en makreel
Haal het broodje leeg en bekleed het met gerookte zalm. Vul het brood met de makreelmousse (gerookte makreel, slagroom, witte wijn, visfond en gelatine) en garneer met een beetje crème fraîche, sakura cress en zalmeitjes. Steek het dekseltje vast.

 

Take away
Beleg een Wurfel met boerenboter, veldsla, belegen kaas, Gandaham, gepofte paprika en geblancheerde mini-asperges.

 

 

Brokettes met gerookte eend
Besmeer de brokettes met vijgen-roomkaas en beleg ze met veldsla, gerookte eendenborst en gebakken paddenstoelen. Garneer met roze peperbes en vijgencompote.

 

Visstapeltje
Besmeer plakjes Pain-Qnip met mierikswortelboter en beleg ze met grote garnalen, jonge slablaadjes, gerookte zalm, gerookte heilbot, groene mini-asperges, gepofte paprika en zeekraal met dragonmayonaise.

Vleesstapeltje Besmeer plakjes Pain-Qnip met mosterdboter en beleg ze met jonge slablaadjes, mosterdcress, gebraden kalfsentrecote, gegrilde kip, serranoham, gepofte paprika, krokant spek en gegrilde courgette. Garneer met crème fraîche en uiencompote. Houd het geheel met een steker bij elkaar.

 

Kaasstapeltje Besmeer plakjes Pain-Qnip met parmezaanboter en beleg ze met blaadjes jonge sla, shisho leaves, belegen kaas, een geitenkaasje met spek, gepofte paprika en bolletjes geitenkaas. Garneer met crème fraîche en bosaardbeitjes. Houd het geheel met een steker bij elkaar.

 

Wurfel belegen kaas Besmeer een Wurfel wit met mosterdboter en beleg hem met veldsla, mooie belegen kaas en verse vijgen. Garneer met vijgencompote en een olijf op een prikker.

3 x kaas Pallisade belegd met eikenbladsla en bolletjes geitenkaas
Palissade belegd met roomkaas en sisho purper
Pallisade belegd met boerenboter, veldsla en Reypenaer kaas.

BLT Engadiner landbrood besmeerd met kruiden-roomkaas en belegd met sla, krokant gebakken spek en plakjes tomaat. Omwikkel met vetvrij papier en steek dat vast.

Meer serveertips

UA-15281867-1