homenieuws
Ontmoet ons op HorecaEvenTT 2022

11, 12 & 13 april komt de HorecaEvenTT 2022 naar het WTC in Leeuwarden. Gewoon weer even genieten van smaken en bijpraten met collega’s in een sfeervolle ambiance. We willen u van harte uitnodigen om onze stand 610 te bezoeken. Carl Siegert vertelt u graag meer over onze broodspecialiteiten. Ontmoeten we elkaar daar?

HorecaEvenTT (alweer de 14e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Met WTC Expo in Leeuwarden heeft HorecaEvenTT een nieuwe thuislocatie met alle moderne voorzieningen. Het is goed bereikbaar en de parkeergelegenheid is gratis. Voorheen was Expo Assen gastheer van deze beurs.

Bezoek onze stand 610 en laat u inspireren door te zien en te proeven wat Bakkerij Carl Siegert u te bieden heeft.

NIEUW! Buerli Maxi Puurzaam
Dit heerlijke en vezelrijke breekbrood met karakteristieke smaak wordt gemaakt met bierbostel van de Gulpener Brouwerij. Bierbostel blijft over na het brouwen van bier. In de 16e eeuw was het voor bakkers heel gewoon om bierbostel te gebruiken in hun desem. Deze traditie is in ere herstelt en hiermee past Puurzaam brood uitstekend in de circulaire economie. Nieuwsgierig naar de smaak?

Vegan Gigabol Potato
Nog niet kennis gemaakt met onze nieuwste Vegan hamburgerbol met aardappel? Kom deze dan proeven bij ons op de stand. De Gigabol Potato is geïnspireerd op de ‘potatobuns uit Amerika, een echte klassieker voor hamburgers. De aardappel vervangt een deel van het meel en zorgt dat de broodjes een korte prettige afbeet hebben en lekker smeuïg zijn. Voor de Gigabol Potato gebruiken we frites snijrestanten uit de ambachtelijke fritesfabriek FrietHoes. Dit voorkomt voedselverspilling en past in de circulaire economie.

Quadrino’s Maxi; snel 4 of 8 belegde broodjes
De Quadrino’s Maxi is een luchtig biologisch brood van 450 gram verrijkt met lijnzaad en zonnebloempitten. U maakt makkelijk en snel meerdere heerlijke belegde broodjes. Dwars doorsnijden, in één keer beleggen en verdelen in 4 of 8 hoeken.
Inspiratie nodig? www.carsiegert.com/inspiratie

Tot ziens!