homenieuws
Ontmoet ons op Rotterdam Gastvrij

We kijken uit naar alweer de 10e editie van Gastvrij Rotterdam 2023. Deze vindt plaats van 18 t/m 20 september in Rotterdam Ahoy. Carl Siegert en Ruud Nederend heten u van harte welkom bij ons op de stand en vertellen u graag over onze nieuwe plantaardige brioche, Veganioche. Komt u ook proeven? U vindt ons in hal 2.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Dit jaar viert Gastvrij Rotterdam haar 10e editie. U kunt ons vinden in Hal 2 waar wij samen staan met onze verspartners Rungis, Livar en Purple Pride.

Veganioche
Het aantal veganisten, vegetariërs en flexitariërs blijft stijgen en daarmee de vraag naar plantaardige gerechten. Met Ballon Veganioche en Mini Veganiochebroodjes, premium vegan burgerbroodjes is er nu een plantaardige biologische brioche verrijkt met plantaardige margarine en rietsuiker. Heerlijk luchtig en lichtzoet van smaak met een decoratie van wit en zwart sesamzaad. En makkelijk: de Ballon Veganioche is na het ontdooien ready to use.

Ons bezoeken?
Ben je horecaprofessional en wil je ons een bezoek brengen? U kunt ons vinden in hal 2 stand 404. Nog geen toegangsbewijs voor Gastvrij Rotterdam? Stuur ons dan een mail naar verkoop@carlsiegert.com dan sturen wij u een registratie link.