De bakkerij

Ons team van geschoolde bakkers is alleen tevreden met het allerbeste resultaat. Daarvoor zetten ze zich iedere dag opnieuw met honderd procent in, net als de leerlingbakkers. Van jong tot ietsje ouder, allemaal vakmensen die een grote passie delen: BROOD!

Marian Oskam:

Mijn favoriete broodje? Quadrino mini met kaas. Zo lekker!’

Lachende gezichten, bezige handen. Het is aanpoten op de afdeling inpak, iedere dag opnieuw, maar dat staat gezelligheid niet in de weg. Spannend is het wel, ook iedere dag. Krijgen we het wel op tijd af? Maar het lukt, altijd.

marjan

Bakkers van huis uit

‘’Als kleine jongen liep ik dagelijks mee in de dorpsbakkerij van mijn ouders. Na het behalen van mijn bakkersdiploma, heb ik de wereld ontdekt. In Zwitserland heb ik gezien hoe bakkers de regionale producten in ere hielden. Ik leerde daar experimenteren met desem. Na mijn omzwervingen besloot ik het anders te doen dan mijn ouders. Mijn streven is om een brug te slaan van de belevenis- naar de betekeniseconomie. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen spelen daarbij een belangrijke rol. Bakkerij Carl Siegert is vooruitstrevend maar verloochent haar 132-jarige geschiedenis niet. Innovatie en traditie gaan hand in hand. Inmiddels hebben we er met een geweldig team van medewerkers een prachtige bakkerij van gemaakt. Ik blijf bakker van huis uit, en zo is het.”