Nieuws

Op 5, 6 en 7 februari zijn wij weer te vinden op HorecaEvenTT in WTC Expo te Leeuwarden. HorecaEvenTT (alweer de 16e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Carl Siegert en Ruud Nederend heten u van harte welkom op onze stand 2.630 en vertellen u graag over ons nieuwe biologische desem vloerbrood; De Kornheimer. Komt u ook proeven?

Kornheimer desembrood, is een ambachtelijk biologisch desembrood geïnspireerd op het brood van onze Oosterburen. Dit robuuste, op de vloer gebakken brood is gemaakt met roggezuurdesem en verrijkt met een aromastuk van roggekorrels, zonnebloempitten en lijnzaad. Het aromastuk verbetert niet alleen de smaak en het aroma van de Kornheimer maar ook de malsheid.

Fijn dat u interesse heeft in onze, voornamelijk biologische, broodspecialiteiten. Alles draait om smaak. Dus we begrijpen als u eerst wil proeven. Als horecaprofessional kunt u geheel vrijblijvend samples aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het aantal veganisten, vegetariërs en flexitariërs blijft stijgen en daarmee de vraag naar plantaardige gerechten. Het is dan ook een must om in te spelen op deze groeiende vraag van uw gasten. Met de Ballon Veganioche serveert u een premium vegan burgerbroodje van plantaardig brioche. Heerlijke luchtig en lichtzoet van smaak. Na ontdooien ready to serve. Ook verkrijgbaar als mini.

We kijken uit naar alweer de 10e editie van Gastvrij Rotterdam 2023, dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Deze vindt plaats van maandag 18 t/m woensdag 20 september in Rotterdam Ahoy. Carl Siegert en Ruud Nederend heten u van harte welkom bij ons op de stand en vertellen u graag over onze nieuwe plantaardige brioche, Veganioche. Komt u ook proeven? U kunt ons vinden in hal 2.

Er wordt veel voedsel verspild in de horeca. Eén van de meest verspilde producten in de horeca is brood. Daarom slaan Gastronomixs en Bakkerij Carl Siegert nu de handen ineen om koks te helpen met het tegengaan van deze verspilling! Oud brood wordt neergezet als ingrediënt en niet als afval. Acht vernieuwende bereidingen om iets te doen tegen broodverspilling.

Super trots dat wij samen met Verstegen Spices & Sauces en De Noord-Hollandse Bierbrouwerij waren genomineerd voor de EZK Energy Award 2022. De jury beoordeelde onze bedrijven als meest inspirerende voorbeelden van verduurzaming van de energiehuishouding en bedrijfsvoering. Op 26 januari 2023 werd de EZK Energy Award 2022 uitgereikt. Verstegen Spices & Sauces mag zich de winnaar noemen.

Kom naar onze vernieuwde bakkerij in Harmelen (Utrecht).
Ons enthousiasme voor het bakken van (h)eerlijk brood delen wij graag met u. Daarom nodigen we horecaprofessionals van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde bakkerij. Wij laten u graag zien en beleven hoe we al 127 jaar dagelijks brood bijzonder maken.

Met de Quadrino’s Maxi maak je makkelijk en snel meerdere heerlijke belegde broodjes. Dwars doorsnijden, in één keer beleggen en verdelen in 4 of 8 hoeken.

We laten u weer nieuwe toepassingen van het Brood 1-2-3 concept zien. Nu met ons nieuw brood Quadrino’s Maxi in de hoofdrol. Met het Brood 1-2-3 concept, wat exclusief is ontwikkeld door Gastronomixs voor Carl Siegert, beleg je een Quadrino’s Maxi snel en blijf je eindeloos op het beleg variëren.

De hamburgerbol met aardappel. De Gigabol Potato is geïnspireerd op de ‘potatobuns uit Amerika, een echte klassieker voor hamburgers. De aardappel vervangt een deel van het meel en zorgt dat de broodjes een korte prettige afbeet hebben en lekker smeuïg zijn. Voor de Gigabol Potato gebruiken we frites snijrestanten uit de ambachtelijke frietfabriek FrietHoes.

Onze biologische desembroden, de Waallanders, zijn al jaren favoriet in de horeca om de lekkerste sandwiches mee te maken. Om u tijd te besparen zijn de Waallander Desem wit en Waallander Desem Licht Volkoren nu ook gesneden verkrijgbaar.