homenieuws
Dag van de Hamburger

De hamburger blijft mateloos populair en als horecaprofessional kunt u volop variëren met ingrediënten. Van vlees tot vis en uiteraard ook 100% plantaardig! Ook kunt u uw gasten verrassen met een plank met diverse mini burgers in verschillende smaken om te delen. Natuurlijk verdient uw gastronomische burger ook een premium broodje. Bij Carl Siegert hebben we een mooi assortiment premium burgerbroodjes.

 

Ballon Brioche
Het zoetige van een brioche past perfect bij een gegrilde hamburger.

Ballon Veganioche BIO
Plantaardige biologische brioche. Luchtig en lichtzoet van smaak met een decoratie van wit en zwart sesamzaad.

Black Beauty Hamburgerbol
Een echte eyecatcher en gekleurd met inktvisinkt.

Gigabol Potato
Smeuïg hamburgerbroodje gemaakt met aardappel. Voor de Gigabol Potato worden de frites snijrestanten gebruikt van de ambachtelijke fritesfabriek FrietHoes.

Gigabol Sesamzaad, Gesneden
De Gigabol Wit Sesamzaad is een ambachtelijke bol van 100 gram met sesamzaad. Een heerlijk hamburgerbroodje die een uitstekende basis is voor een gezonde burger of lunchbroodje. En lekker makkelijk… de broodjes zijn al voorgesneden.

Gigabol Wit Gesneden
De Gigabol Wit is een ambachtelijke bol van 115 gram die al is voorgesneden en daardoor snel te beleggen.

Puurzaam1891Bol Wit en Bruin
Een uniek biologisch bruin broodje gemaakt met bierborstel van de Gulpener Bierbrouwerij. Bierborstel(restproduct brouwproces) geeft een karakteristieke smaak aan het brood. Heerlijk broodje voor de robuuste burger.