homenieuws
Ontmoet ons op de Horecava

De Horecava is terug van weggeweest! Van 9 t/m 12 januari zijn wij weer te vinden op de grootste Nederlandse horecabeurs in de RAI. U kunt ons vinden op de Foodmarkt in hal 8. Ook staan we op de Wine Professional, stand 242. Kom bij ons langs voor het proeven van onze nieuwste broodspecialiteiten en voor inspiratie. Zien wij u daar?

Duurzaamheid een belangrijk thema
Horecava is al 65 jaar de horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. In deze editie staan duurzaamheid, personeel en innovatie centraal. Bakkerij Carl Siegert maakt al meer dan 131 jaar brood met een verhaal. We koesteren onze traditie, gebruiken vrijwel uitsluitend biologische ingrediënten en vinden duurzame productie vanzelfsprekend.

Veganioche; plantaardig brioche
Het aantal veganisten, vegetariërs en flexitariërs blijft stijgen en daarmee de vraag naar plantaardige gerechten. Met de introductie van Veganioche, een plantaardige brioche, spelen wij in op deze ontwikkeling. Ballon Veganioche en Mini Veganiochebroodjes zijn heerlijk luchtig en lichtzoet van smaak. Perfect voor een premium vegan burger!

Ons bezoeken?
Komt u onze nieuwste premium vegan hamburgerbroodjes proeven? Op de Horecava kunt u ons vinden in hal 8 op de Foodmarkt. Ook staan we weer op de Wine Professional, stand 242.