homenieuws
Ontmoet ons op Rotterdam Gastvrij

Wat hebben we hier enorm naar uitgekeken; elkaar weer echt ontmoeten, nieuwe producten en innovaties ontdekken en weer naar een LIVE evenement kunnen gaan! Gastvrij Rotterdam 2021 vindt plaats van 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy. We willen je van harte uitnodigen om onze stand te bezoeken. Carl Siegert en Ruud Nederend vertellen u graag meer over onze broodspecialiteiten. U vindt ons in hal 2.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. U kunt ons vinden in Hal 2 waar wij samen staan met onze verspartners Rungis, Livar en Treuren Wild en Gevogelte.

Vegan Gigabol Potato
Nog niet kennis gemaakt met onze nieuwste Vegan hamburgerbol met aardappel? Kom deze dan proeven bij ons op de stand. De Gigabol Potato is geïnspireerd op de ‘potatobuns uit Amerika, een echte klassieker voor hamburgers. De aardappel vervangt een deel van het meel en zorgt dat de broodjes een korte prettige afbeet hebben en lekker smeuïg zijn. Voor de Gigabol Potato gebruiken we frites snijrestanten uit de ambachtelijke fritesfabriek FrietHoes. Dit voorkomt voedselverspilling en past in de circulaire economie.

Quadrino’s Maxi; snel 4 of 8 belegde broodjes
De Quadrino’s Maxi is een luchtig biologisch desembrood van 450 gram verrijkt met lijnzaad en zonnebloempitten. U maakt makkelijk en snel meerdere heerlijke belegde broodjes. Dwars doorsnijden, in één keer beleggen en verdelen in 4 of 8 hoeken.
Inspiratie nodig? www.carsiegert.com/inspiratie